Assalamualaikum semua.

Hampir semua supplement Shaklee memberi effect pada saya cuma untuk sharing ini saya pilih GLA COMPLEX.

Saya ada 3 orang anak, 2 daripadanya adalah dari bantuan GLA Complex. Yang lagi 1 tu pun ikutkan mmg susah nak dapat tapi masa tu  tak jumpa lagi Shaklee. Hehe..

Haid saya takdelah masalah sangat tapi yang saya pelik, setiap kali plan nak anak, dan dan tu lah haid jadi problem. 😂😂. Jadi celaru. Kejap datang kejap tak datang. Kalau datang, kejap lama berhari-hari, ade masa, eh 3 hari dah bersih. Memang susah masa tu nk tau waktu subur.

Bila dah jadi macam tu.. saya ambil GLA Complex untuk betulkan balik kitaran haid. Lepas ambil dalam sebulan lebih, kitaran haid dah jadi tetap. Untuk kedua – dua anak tu, lebih kurang 3 bulan selepas amalkan GLA, saya disahkan hamil. Memang terbaik GLA ni.

Oh ya nak share lagi 1 pasal GLA. Tau tak punca rambut gugur selepas beranak pun boleh setel dengan GLA sebab rambut gugur ni disebabkan perubahan hormon yang berlaku dlm badan kita kesan lepas bersalin. Jadi seeloknya, lepas bersalin continue je makan GLA.

😘

Berminat untuk mencuba?. Hubungi pemilik testimoni ini:

Najihah Sudi

0175012307 @ klik saja wasap.my/+60175012307

Kitaran Haid Stabil, Mudah Tahu Waktu Subur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge