Assalamualaikum warahmatullahi Wabarakatuh..

ALFALFA yang dikatakan sangat POWER nie lah buat saya jatuh cinta & shaklee effect saya..😍😍

Anak 1st memang blurr..sapa macam teah? Nak buat apa dan nak makan vitamin apa semua teah tak tau..

Jadi lepas bersalin anak pertama memang dah set kat mind nak menyusukan anak sampai 2 tahun..

Sebab memang teah tau yang khasiat susu ibu tiada tandingannya kan.. Susu ibu nie pun buatkan imun badan anak lebih kuat & anak teah jarang sgt sakit. Tapi bila anak dah hampir setahun mula badan ni sakit-sakit, sebab tak pernah makan jamu ke ubat apa pun la untuk bagi kuat badan lepas bersalin.

So time ni dah mula rasa down nak teruskan menyusu anak dan rasa “ishhhh df nie menyusahkan la sampai sakit habis badan dan jadi letih sangat”..😞😞

Syaitonnirrojimm mula membisikπŸ‘‚πŸ»πŸ‘‚πŸ»

Tapi alhamdulillah la tergerak hati dan mulut nie p tanya bff teah, dia pun suggest la ambik alfalfa.

Then mula la misi menGoogle dan akhirnya teah beli dengan upline teah sekarang nie kak jujucantek..😍

Haa part nie paling happy dan best sangat sebab teah just beli botol kecik je dulu nak cuba. Tapi tak habis lagi sebotol pun dah rasa effect dia badan memang dah tak sakit dan paling syokk badan bertenaga lain macam..🀩🀩

Alhamdulillah terus teah call kak juju cakap nak repeat botol besar dan terus join ahli sebab nak makan murah kan..😊

Lepas dah join ahli teah add on Esp sebab dah tau khasiat esp pula boleh memekatkan susu kan.

Dengan izin Allah dan asbab Alfalfa dan Esp juga lah teah berjaya menyusukan anak pertama teah sehingga 2 tahun setengah. Walaupun teah dah start berkerja masa anak umur setahun tapi susu tetap meriah..😊😊

Syukur alhamdulillah rezeki anak syurga saya..πŸ€—πŸ€—

 

Love,
Teah @ MamaAF

 

Berminat untuk mencuba?. Hubungi pemilik testimoni ini:

Nur Fatihah Md Noohu

01110650189Β @ klik sajaΒ wasap.my/+601110650189

Badan Sihat Bertenaga, Susu Lebih Meriah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge