Assalamualaikum.

Start consume shaklee 2013 SET pertama ESP + LECITHIN+ ALFAFA. Time ni saya tak konsisten tapi tetap rasa effect susu badan lebih pekat berbanding bila tak amik esp mmg lain.

After few years tercari-cari lagi macamana nak join ahli shaklee. register ahli dengan nadzirah anak kepada kak fazlina samsudin. since 2017 saya konsisten dengan shaklee dan aktif bisnes team Akademi sihat Ceria

Aza nak sharing supplement paling suka VITAMIN C PLUS. wajib hari-hari amik dan yang bestnya husband dan family pun dah terjebak dengan consume shaklee.

Vitamin c shaklee mmg best sebab kulit jenis kering dan kusam. so far dah konsisten nampak kulit lebih berseri-seri dan jarang demam dan selsema. bila rasa simptom ja trus telan 2 bji sebelum tidoq. dh tak ingat la bila last amik panadol. hehe

Berminat untuk mencuba?. Hubungi pemilik testimoni ini:

Azaziah romli

0125954423 @ klik saja wasap.my/+60125954423

Jarang demam dan selsema, bonus wajah berseri-seri

One thought on “Jarang demam dan selsema, bonus wajah berseri-seri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge