Assalamualaikum semua

Alhamdulillah banyak kenangan manis dengan Shaklee. Ini antara yang terindah😍😍😍kerana kesihatan itu terlalu berharga😍😍😍

Kisahnya, anak keempat kak Dayah ditakdirkan menghidap eczema sejak 3 bulan. Kalau dulu hanya tengok anak kawan-kawan yang eczema dalam group ibu-ibu. Sekarang menghadap anak sendiri. Subhanallah…. sangat mencabar.

Bermula eczema di bahagian pipi. Keluar air bisa, berdarah dan bernanah😭😭😭.

Walaupun nak tidur, kak bedung baby kemas2. Siap la bangun tidur, baju dan cadar penuh darah. Sedap dia menggaruk waktu malam.

Kami jarang keluar jalan-jalan. Nak jalan kena tengok cuaca dan situasi. Tempat crowded memang tak pergi. Kenduri pun kurang. Semua kawan-kawan yang jumpa kesian tengok fawwaz. Eczema dah merebak. Penuh satu kepala. Ke badan dan kaki.

Dalam tempoh tu, kak minum esp, ambil vitamin c juga omega. Pantang segala apa yang orang kata. Termasuk la tukar dari beras putih kepada beras hitam.

Bila umur fawwaz 7 bulan, dia dah ada gigi. Kak try bagi fawwaz makan omega guard. Alhamdulillah dia suka. Kunyah aje macam gula gula.😂😂😂

Sehari sebiji omega guard. Alhamdulillah terus nampak kesan positifnya. 😍😍😍
Eczema ni ambil masa nak baik. Mak ayah memang kena sabar dan sabar.

Bila nampak kulit fawwaz flair sangat, akak bagi Nutriferon. Alhamdulillah cepat kering air bisa tu. 😍😍😍

Fawwaz ni kak maintain dengan omega guard. ESP akak pun dia bedal sekali.
Usia 7 bulan Alhamdulillah eczema fawwaz clear 70%.

Akak dapat detect dia alah dengan fast food. Bila makan kfc, pizza. Eczema akan tumbuh di betis dia.
Alhamdulillah hikmahnya, kak dah jarang makan fastfood. Nugget n sosej pun tak beli dah.

Usia 2 tahun, eczema fawwaz sembuh sepenuhnya. Yang lagi BEST perkembangan IQ fawwaz cepat! Perkataannya dah banyak. Cakap dengan penuh keyakinan😂😂😂😂

Sampai sekarang fawwaz masih makan omega guard lagi. Akak terpaksa sorok pulak. Kalau tak…dia kenduri macam gula gula. 😂😂😂

Alhamdulillah. Kawan-kawan yang tengok fawwaz masa kecil, amazing sangat tengok kulit dia sekarang. Jauh sungguh bezanya. Terima kasih Allah, terima kasih Shaklee😍😍😍.

Berminat untuk mencuba?. Hubungi pemilik testimoni ini:

Nurulhidayah Nurudin

0192291608 @ klik saja wasap.my/+60192291608

Eczema Anak Pulih Jua Akhirnya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge