Assalammualaikum..

MESSAGE YANG PENUH BERMAKNA

Kakfira ingat lagi masa tahun lepas punya promosi vivix. First time kakfira nak start jual vivix.

So kakfira kena cari customer, first customer yang kakfira approach ialah makcik kakfira.

Bila dah approch tiba-tiba makcik reply tapi bukan tanya pasal vivix, makcik kakfira tanya “fira dah bagi dekat mak?”

Kakfira reply “Fira tengah kumpul duit nak beli vivix”

Makcik reply ” takpe beli dulu dekat mak rezeki akan datang kemudian”

Message tu memang menusuk sangat kalbu kakfira. Tanpa fikir panjang kakfira memang berkorban cari jalan juga untuk dapatkan satu vivix dekat mak.

Alhamdulillah kakfira berjaya belikan 1 dekat mak. Kakfira percaya kata-kata makcik kakfira bila kita berkorban sesuatu untuk mak dengan ayah kita rezeki kita mesti takkan putus.

Mak kakfira memang ada masalah kencing manis sebelum ni. Bila seseorang tu ada masalah kencing manis dalam jangka masa yang lama dia akan ada masalah gangguan kerosakan saraf.

Kaki mak dan tangan mak selalu kebas. Mak memang selalu mengadu kaki ni kadang-kadang tak rasa lepas tu akan rasa panas macam terbakar. Bila pakai kasut pun tak rasa pijak tanah bila kebas.

Kakfira start bagi vivix dekat mak dengan harapan dapat membantu mengurangkan gejala kerosakan saraf mak. Kakfira harap mak lebih sihat dari sebelum-sebelum ni.

Alahamdulillah lepas seminggu ambil mak bgtau rasa kurang sikit. So kakfira suruh mak terus continue je vivix ni.

Lebih kurang 6 bulan dah mak continue ambil vivix ni. Dalam 6 bulan ni banyak positive feedback yang kakfira dengar dari mak.

First sekali mak dah boleh pergi exercise siap boleh buat 5 pusingan trak jogging tu💪💪💪

Sekarang kadar gula mak juga dah under control masa mak pergi check dengan hospital baru-baru ni.

Selain ambil vivix mak kakfira juga jaga pemakanan, sekarang mak elakkan teh dan coffee dan juga buat exercise 3 kali seminggu.

InsyaAllah semoga kesihatan mak terus baik dan kakfira akan terus cari jalan untuk beri yang terbaik untuk mak💓💓💓

Terima kasih juga pada makcik kakfira atas nasihat yang pernuh bermakna ini.

Berminat untuk mencuba?. Hubungi pemilik testimoni ini:

Marzafirah Marzuki

0124397658 @ klik saja wasap.my/+60124397658

Kesihatan Mak Semakin Baik Malah Lebih Cergas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge