Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Nama : Emilia Hazrina Kasmurin
Umur : 33 tahun
Asal : Shah Alam, Selangor
Susur galur: Mel – Mak Naim – Maktok Kak Eha

Product shaklee yang pertama mel cuba adalah Ostematrix.

Puncanya adalah bila mel lepas pantang, mel alami sakit tumit.

Sakit tumit yang tiba-tiba ja rasa sakit.. sakit yang macam kena tikam kat kaki..

Daripada elok2 sebelum tu jalan normal macam biasa, terpaksa jalan menjinjat..

Nak naik turun tangga pun rasa fobia, padahal kat ofis memang naik turun tangga tu jadi rutin untuk ke operation floor..

Mula-mula heran.. sebab mel jenis tak pakai kasut tumit.. dari awl mengandung sampai bersalin n naik kerja lepas pantang tu memang mel guna kasut flat.

So mel google.. pakcik google kata, kalau sakit tumit ada kaitan dengan rahim.

Untuk makluman, masa berpantang mel tak amalkan apa-apa jamu pun.

And then, mel cuba dengan cara berurut.. mintak akak tu sengkak and tgkkan kedudukan rahim mel

Akak tu kata, rahim ok je terletak..
Since mel dah tak tahan sangat sakit tumit tu, mel akhirnya share kat ibu mel.. ibu mel kata maybe kurang kalsium..

Bila pikir-pikir balik, masa mengandung tu, mel just amik ubat klinik yg kaler merah tu je.. susu pun jarang amik.. so mungkin juga mel kurang kalsium.

Disebabkan duk selalu tgk mak @⁨naimahabukasim⁩ promote kat fb, mel pun tanya2 la supplement shaklee.

Then mak naim syorkan untuk cuba ostematrix..

Mel setuju.. harga pun ok, and mel order.

Sampai ja ostematrix, mel ambil macam yang disarankan..

Alhamdulillah, belum sampai sebotol Ostematrix tu habis, sakit tumit hilang.. hilang yang sendri pun tak perasan.. “eh, tak sakit tumit dah..bila ekk..”

Then disebabkan rasa effect dr pil kalsium shaklee ni la, lepas tu mel cuba set menyusu.. set kulit n terus melekat dgn product shaklee.. 😘😍😍

Yup.. hat ni sebab amalkan vita c n ESP.. susu pun meriah pekat
So far mel yakin dengan supplement shaklee.
Sbb hampir semua mel dah cuba setiap satu.

Ooo lupa, lepas tu ada sekali tu period mel tak teratur.. mel amalkan GLA, amalkan sebotol, alhamdulillah period teratur dan lancar. Tinggal konsisten dengan tak je.

Cuba la oste utk masalah bisa2 kaki tu.. insha Allah, kesannya camgini haa.. 👍👍👍

#shakleeEffect

DERITA SAKIT TUMIT HILANG DENGAN OSTEMATRIX
Tagged on:             

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge