DISIPLINKAN DIRI AMALKAN VITAMIN C, VITAMIN E DAN ESP, CIK JERAWAT TAKUT NAK SINGGAH MALAH KULIT BERTAMBAH CERAH 🤗😍

=======================

Nama diberi Maizatul Akmal Sidik. 31 tahun. Tahun ke3 alam perkahwinan belom diberikan rezeki merasai nikmat cahaya mata. In shaa Allah mungkin selepas ini.. Aaamiinn.

Based on my experience dengan products shaklee.saya consume shaklee dah lama tp on off sebab not 💯 bersungguh..

Dulu kulit muka selalu disuburi dengan miss J until now kesan tu maseh ada tapi dah pudar dari sebelum ini..sebab saya 💯 consume shaklee.. ALhamdulillah. Thanks shaklee.

Saya admit saya dah cuba “a few supplements” yang ada kat pasaran.. Cosmetic products lagi la banyak saya pernah try tapi tak serasi sebab mmg down sangat2 that time..

Saya juga pernah cucuk vit c “a few time to make a faster effect”. 😘Mmg la ada effect tapi every week kena keluarkan rm100.. 😌Tp xda sapa taw saya cucuk coz tkot kena marah..😢Nyesal lak dok peqabih det cucuk😭

So early 2018 saya semangat utk buat my confidence level nie naik bila ada wajah berseri2 cantik mulus sedikit sebanyak buat dri nie rasa yakin to move forward dalam apa jua situation..

Saya consume vit c + vit e + esp.. 💯 Displinkan diri.. ALhamdulillah miss J dah takut nak singgah..kulit semakin cerah sikit dari sebelum ni. Parut makin pudar sikit demi sedikit..tak ada la demam sokmo.. Seriously coz a few day saya tak consume vit c.. Saya demam pas a few day jaga mama di hos. After makan balik vit c alhamdulillah dah lega.. Dengann izinNYa tp dri sendiri leh rasa apa yg berlaku dalam diri🤭

So from now saya dah yakin 💯 dengan products shaklee coz make my day more memorable than b4. Orang yg kenal saya lama mmg tegur perubahan kulit wajah.. ALhamdulillah..

😇Even my exbf pon comment yang makin comel dan berseri2 sekarang nie.. ALhamdulillah..

Semoga Allah permudahkan dan luruskan jalan utk more displine consume set cantik shaklee nie..

Alhamdulillah sekarang lebih yakin utk face to face dengan orang..

 

KULIT CANTIK MENAWAN MALAH SEMAKIN CERAH
Tagged on:             

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge