Permulaan bagaimana Syafa terjebak dengan shaklee 😊

Shakleeeffect, yes…masa tu protien esp la produk shaklee pertama syafa cuba…

Alhamdulillah dulu gastrik teruk sehinggakan pernah sampai tak boleh bangun, kena makan pun berpantang, sekarang Alhamdulillah dah lama tak pernah kene gastrik…

Masa tu juga menyusu imani… Alhamdulillah berjaya dengan jayanya menyusu imani sehingga umur Imani nak dekat 3 tahunπŸ˜ŠπŸ˜‰

Dan semestinya sebelum terjebak dengan shaklee ni sangat terinspirasi dengan kejayaan mak saya sekarang master nini…

From zero to hero, Dari surirumah biasa-biasa sekarang dah jadi surirumah yang luar biasa hebat! πŸ˜‰

InsyaAllah akan mengekorinya dari belakang untuk sampai ke tahap seperti master nini aminn.. πŸ˜ŠπŸ˜‰

Jutaan terima kasih buat followers, kawan-kawan yang selalu support like & komen Syafa 😍

#surijuniorpower
#CeritaShakleeSaya
#ShakleeEffect

GASTRIK TERUK KINI BERANSUR HILANG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge