Assalamualaikum

Saya dulu dengar ja shaklee saya memang ingat dalam kepala otak ni Shaklee mmg mahai. Memang tak mampu aih. Org kaya ja makan. Tapi bila saya bekerja 12 jam ni kilang kan penat keja bukan cam keja office hour balik on time. Badan jangan dikata penat gila😭😭😭. Balik pulak dengan anak lagi. Walaupun dah berkahwin anak sorang, komitmen tu memang banyak dengan tempat kerja stress dengan output barang nya. Kira badan penat la dipendek kan cerita.

Saya bukak fb. Kira Mak Shaklee saya la dok pos. First tu tengok ja dulu..🙄. Yela kita ni kerja duit nk kena banyak kena save. First trial esp time tu tak bapa jatuh cinta lagi la🤣🤣. Lama jugak saya konsisten makan. Pastu terasa macam nak masuk ahli sebab harga murah kan dari biasa so saya masuk bawah mak Shaklee saya kira adik comel la saya panggil😘😍😍. Dah sekian lama makan. Teringin pulak nak cuba product Shaklee lain plak yang ada jual tu🙄🙄💋. Try la vitamin c.

Saya ni hantu penyakit. Tau tak saya ni alergik la taktau nk ckp. Tak boleh mkn seafood tapi makan jugak. Mau tak makan, sedappp.
Sayang kalau tak makan. Bila sakit tu dia mulut ni bjuehhh org perak tau la🤣🤣. Mulut bengkak mata bengkak. Seriously saya try alfalfa pagi tu petang tu saya boleh kerja macam biasa memandangkan malam pastu pagi tu makan jugak seafood mau takmau sebelum nk tido😬. Makan mau tau la naik muka cmana memang sakit saya cari inisiatif sendiri saya ada standby alfalfa tu dalam peti ais yang mak mentua punya saya ambik telan pastu tempek vitamin E Shaklee penuh 1 muka..🤣🤣

Tawakal ja saya ni mmg liat nk mc. sejak jadi pengguna tegar product shaklee ni😍😘. Nak p klinik jauh sgt lagi pun saya mengantuk keja night shift 😅😅. Baik tido dari p klinik bertapa lama nak tunggu doktor panggil pun😓. So tido. Lepas tido alhamdulillah memang ok boleh p keja mcm sedia kala😘😍.

Before ni pun saya memang hantu mc p keja ja kerap demam tak larat. Sampai la saya try alfalfa. Seminggu konsisten alfalfa, alhamdilillah, saya boleh gelak bekerja macam biasa. Sebab sebelum ni demam saya manja sikit dok atas kerusi ja😭😭 Sampai kawan-kawan pun suruh cek doktor tapi 👩🏻‍⚕ kata ok ja tak ada apa-apa. Ada member saya sorang ni, dia kata cuba try cari product apa-apa cuci usus ang ni so search google kira cari inisiatif sendiri la🤕🤕. Sebab tak yakin lagi dengan ubat sebab terbaca artikel ubat ni tak elok untuk badan🙄. Mak Shaklee dan tok Shaklee ada bagi fungsi-fungsi product so kaji punya kaji last-last ambil alfafa ja makan hari-hari. Alhamdulillah nampak Shaklee effect tu tak mudah serang pnyakit dan rmai yang tanya makan apa nurul dengan bangga cakap makan Shaklee la.

Alhamdulillah start libatkan diri dalam Shaklee sale bulan ke bulan 1 k pastu 2.5k ni paling tinggi 5k++.Harap saya terus amalkan Shaklee smpai bila-bila. Kawan-kawan dekat kilang panggil saya ratu Shaklee walaupun tak cantik mana pun😂😂😂. Mau tak bangga dapat title tu. Dalam masa yang sama dalam tak sedar saya sedang berbisnes Shaklee sambil membantu kwan-kawan saya sihat dan boleh bekerja tanpa mc serta cantik dan langsing🤗
Shaklee ni kira dah jadi sebahagian poket tepi saya dalam masa tak sedar saya dapat save gaji saya guna bonus Shaklee ni untuk rolling untuk beli multivitamin Shaklee saya😋
Tak susah nak berniaga. Amalkan. Tunjuk maksudnya pergi mana bawak Shaklee tu dan sebarkan kebaikannya🤗
Sekian Shaklee effect sy☺

Berminat untuk mencuba?. Hubungi pemilik testimoni ini:

Nurulazani binti Puteh

01125508730 @ klik saja wasap.my/+601125508730

Digelar ratu selepas wajah kembali pulih

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge