Oh! Cerita BEST ! Shaklee Malaysia dah bawa masuk barangan penjagaan baby organik!
Masa pi Global Conference di US, kami semua dok lap ayaq liuq tengok produk baby ni.

Tap! Tap! Ayaq liuq menitik. Haish !

Finally, it’s here! Jom kita baca, apa kata Pn Natrah Mohamed pengguna Shakleebaby tentang produk ni.

Nazir ni, Kak Nat tak pernah pakaikan losyen. Krim untuk kulit, dia pakai Krim Herbal Blend Shaklee. Tu pun pakai masa dia gatal-gatal, letak kat ruam. Bedak tak pernah pakai.

Minyak urut baby?
Masa zaman dalam pantang pakai la. Oleh sebab mama terlajak rajin, tak pakai dah lepas tu.

Mandian baby, masa kecik dulu, guna mandian bidara. Kemudian, tumpang guna yang mama punya.

Kak Nat bukan apa, tak percaya dengan mandian, krim dan losyen di pasaran sebenarnya. Hihi. Yang jenama-jenama glamer, masuk TV, tak minat nak beli. Semuanya kerana risau tak selamat. Kalau pergi pasaraya, bahagian sabun, losyen semua tu, kami tak jenguk dah. Tak mau beli. Hihi.

Akhirnya, 30hb Oktober, Shaklee bawa masuk #ShakleeBaby. Ya Allah, ini la yang Kak Nat duk tunggu-tunggu. Kak Nat keluarkan duit simpanan, belikan ShakleeBaby ni. Untuk anak-anak.

Bila dah beli, dapat dan pakai. Rasa bestnya tak dapat digambarkan dengan jelas di sini.
Setiap hari, Kak Nat mandikan Nazir dengan Gentle Wash. Wanginya, semerbak. Lembut sangat bila gosok-gosok ke badan Nazir. Yang penting, disahkan selamat oleh Pakar Pediatrik.

Lepas mandi, sapu minyak baby. Massage Oil namanya. Ini yang menambah kelembutan dan kelembapan kulit baby.

Kemudian, yang paling Kak Nat suka, sapu losyen. Namanya Soothing Lotion. Gosok lembut ke kulit baby, tapak tangan kita plak yang rasa lembut. Bau pun wangi sangat.

Lepas pakaikan losyen baby ni, asyik nak cium tangan sendiri je. Hahaha.

Alhamdulillah, dah lebih 2 minggu ber #Shakleebaby. Duk pegang pegang badan Nazir, wahhhh rasa lembut, lembab, gebu!

Abang-abang ada sejarah ekzema. Kulit sensitif. Sama la Nazir pun. Pantang panas sikit, atau pakai baju yang tak selesa, kulit dia akan mula gatal-gatal. Ini la punca utama Kak Nat keluarkan duit simpanan, belikan Set Shakleebaby ni.

Tak mau sejarah ekzema abang-abang dia berulang. Kak Nat kena cegah awal awal.
Salah satunya, berikan kelembapan sentiasa kepada kulitnya.

Okeh uolss. Nak rasai sendiri kelembutan, kelembapan, kegebuan kulit baby? Jom kita berShaklee Baby!

Boleh contact Wasap Kak Nat www.wasap.my/601127016822 atau Surijunior

 

2 MINGGU PAKAI, EH MAKIN LEMBUT! JATUH CINTA DENGAN MANDIAN PRODUK BABY ORGANIK.
Tagged on:     

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge