Assalamualaikum

Bermulanya Ramadan tahun ni bermakna sudah setahun jugak la saya gunakan shaklee. Sebelum ni dah kenal shaklee lama tapi tak pernah terfikir nak try sebab rasa bukan 1 keperluan. Sehinggalah tahun lepas, saya terpaksa tinggalkan baby selama 6 bulan untuk berkursus.

Time tu anak still menyusu. Bayangkan 6 bulan kena pam tanpa direct feed memang agak mencabar. Pernah try puasa sebelum Ramadan tahun lepas, susu drop teruk!

Air minum cukup. Emosi terkawal. Hormon stabil. Tapi susu still drop. Cuma saya perasan badan cepat penat. Cepat sangat melepek bila lepas pam susu. Jadi saya decide, saya perlukan supplement. First yg saya ambik, ESP, ALFAFA, VITALEA, B COM, VITAMIN C, OSTEMATRIX.

Alhamdulilah badan dah tak penat. Sakit pinggang pun saya perasan dah tak kena kerap sangat. Dan yang paling best, susu tak drop walau time tu dah start Ramadan. Cumanya susu saya jadi warna hijau sikit😝

So sapa-sapa yang tengah menyusukan anak, wajib ambik supplement. Yang penting, ESP untuk energy booster, rambut pun makin kuat dan tak gugur. Susu badan jadi pekat dan berkualiti.

Alfafa sebagai milkbooster dan sekaligus boleh kurus juga.

Ostematrix untuk keperluan kalsium dalam badan. Ibu menyusu sangat perlukan kalsium. Kalau tak, dapat la rasa gigi rapuh atau sakit badan time tua nanti.

Vitalea dan b com mengandungi folic acid dan iron yg sangat penting untuk kawalan darah dalam badan. Kalau 2 ni kurang, nak mengandung lagi pun rasa seram.

Vitamin c kena ambik untuk bagi supplement tu diserap lebih baik dalam badan.

Sekian saja perkongsian saya harini.

Berminat untuk mencuba?. Hubungi pemilik testimoni ini:

Syazwani binti Md Zamri

0144154775 @ klik saja wasap.my/+60144154775

Kekal Bertenaga di Bulan Ramadhan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge