KISAH SAYA BERSAMA SHAKLEE

Kisah Shaklee saya bermula bila muka saya breakout lepas saya guna produk timbang kilo yang famous. 😭😭
Tak perlulah saya mention jenama ape. Sebab kita pon sekarang dah educate untuk pilih produk skincare terbaik.

Masa muka hancusss time lagi seminggu nak kahwin 😣. Saya redha je masa kawin jerawat melata di muka. Sedih. Tapi fikir alah, masa kahwin nanti makeup la bagi tebal sikit.

Problem Solved 😜

Problem datang bila husband selalu bagi suggestion untuk buat rawatan muka. Masa tu rasa down. Sebab husband tegur. Dia dah benci aku kah? Dia meluat tengok muka jerawat aku kan? Masa tu tengah hamil. So emosi memang tak stabil πŸ˜–

Lagi tak stabil emosi bila saya kehilangan anak masa kandungan 9 bulan 5 Hari. Masa berpantang tu saya selalu scroll FB 24 jam. Sebab tak ada anak nak jaga memang ber’facebook’ je la 🀣🀣. Masa tu saya terbaca pasal shaklee di FB Bunda Ali.

Saya terus beli vitamin C masa tu. Sebab sejenis tamak nak cantik πŸ€ͺ, saya ambil vitamin C setiap 5 jam. So, sehari 4 kali saya consume vitamin C. Sebulan amalkan. Jerawat tak naik dah. Happy sangat. 😍

Saya terus register ahli dan tambah ESP. My Favorite Suppliment. Bekas jerawat yang memenuhi ruang muka kini pudar. Baru setong ambil. Dan kulit muka saya feloless gilos. (puji diri). πŸ€“

Sekarang, masih ambil vitamin C 4 kali sehari dan ESP tiap kali breakfast. Memang tak akan sesekali tinggal routine ni. Dah jadi kewajipan. 🀩

Selain jaga rutin skincare, suplimen untuk cantik saya tak tinggal walau sehari.

Bila muka dah cantik. Tak kan nak tinggalkan Shaklee kan?

I love Shaklee. Terima Kasih Shaklee buat husband tengok tanpa kelip. 😚

Sekarang saya tengah TTC dan tengah fight untuk SV πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻. Doakan saya SV bulan ni dan dapat mengandung kembali dengan set hamil Shaklee

Berminat untuk mencuba?. Hubungi pemilik testimoni ini:

Yang ikhlas dan Cantik 😝

Esma Nafisah Ismail

01126567370Β @ klik sajaΒ wasap.my/+601126567370

Wajah Cantik Buat Emosi Stabil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge