KISAH SAYA BERSAMA SHAKLEE

Assalamualaikum.

Sejak lahirkan anak keempat, berat badan makin naik, selera makan pun bertambah. Kadang-kadang perut tak lapar tapi,mulut saja nak mengunyah. Bila berdiri atas penimbang memang, memang berat dah berlebihan. Badan pun rasa lesu,letih.

Tak boleh jadi, ni petanda toksin dah banyak dalam badan, so mesti Detox ni. Kak Iz guna set detox alfalfa dengan herblax, walaupun set asas, tapi kesannya tetap superb.

Kak Iz detox ekstrem, cabar diri untuk dapatkan berat badan yang sepatutnya. Alhamdulillah, dalam masa seminggu detox tu, turun 3 kg, walaupun tak banyak tapi itu satu kejayaan yang amat bermakna.

Kesan lain yang dirasai, tak craving sangat dah makanan junk food semua, selera makan pun boleh control. Paling manis ade rakan sekerja yang dapat Kak Iz heret sekali untuk sama-sama berdetox.

Perjalanan masih jauh,doakan Kak Iz sentiasa istiqamah.
Sekian.😊

#ShakleeEffect

Berminat untuk mencuba?. Hubungi pemilik testimoni ini:

Noor Izwati bt Mohd Shamsudin

0135304142 @ klik saja wasap.my/+60135304142

Hapuskan Toksin, Rasai Perbezaannya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge