Assalamualaikum.

ORANG RENDAH COMEL TAPI KOLESTROL TINGGI MELANGIT😱

Al-kisahnya bermula bila Pija perasan ada biji-biji macam kutil tu dekat leher dengan muka!

Terdetik dalam hati biji apa ni.Jeragat kah?Muda lagi kot tak kan naik jeragat dah😰

Pastu tak tunggu lama dah terus capai henfon mintak bantuan Encik Google terus search. Search punya search Encik Google habaq ni biji kolestrol!

What???Biji kolestrol??Aku kurus ja kot tak kan lah kolestrol tinggi kot!What the fishhh ( padahal takot tak leh terima kalau kolestrol tinggi🙄)

Apalagi tak tunggu lama terus p klinik buat kolestrol test!Berdebar tunggu result doktor nak habaq!

Lepas result test dah keluar, doktor bagitau kolestrol Pija 7.5! Tinggi tu doktor kata. Normal punya dalam 5 lebih  doktor habaq!

Doktor pun habaq la effect kolestrol tinggi ni kalau tak kawal.

Boleh kena strok dan Heart Attack! Seram sejuk dengaq doktor bagitau macam tu!Pija dah la sejenis penakot pait!

Tidoq tak lena mandi tak basah dok memikirkan kolestrol ni.Takut ceq oii! Sampailah Pija cuba Lecithin dan Alfafa untuk ikhtiar kolestrol Pija ni.

Lepas hampir sebulan consume Lecithin dan Alfafa ni Pija perasan biji-biji kolestrol tu dah makin pudar dan mengecil. Alhamdulillah bestnya.

Tak menyesal ikthiar dengan Lecithin dan Alfafa ni.Memang terbaik. 2 gabungan set bajet ni sesuai untuk yang nak turunkan berat badan, kawal kolestrol dalam darah dan yang ada resdung! Tu semua keja depa 2 ni.

Lepas tu Pija try garlic complex pulak sebab Pija tengok tok Pija ambik garlic untuk penyakit darah tinggi dia ok sangat-sangat effect nya. Tekanan darah dia sekarang dah stabil dan cantik ja.

Sebulan lepas try garlic tu kebetulan masa tu dekat office ada check up kesihatan utk staff.So check lah kolestrol sekali.Guess what!Terkejut bila tengok result tadi bacaan kolestrol Pija memang turun mendadak dari 7.4 turun ke 4.6!Alhamdulillah sangat!Lega sangat rasa.

Lagi satu nak pesan,orang kurus kecik molek tu tak semestinya kolestrol cun na.Kalau nak tau orang kurus ni lagi tinggi kolestrolnya berbanding orang yang chubby!

Sebab apa??Sebab bila dah kurus hangpa makan tak hingat! semua tibai balun sama rata. Ni kata kat diri sendiri jugak!haha.

So beringat-beringatlah u olls.Kolestrol jahat ni jangan dipandang remeh kalau tak jaga dan kawal boleh bawak maut! Nauzubillah.

Nak dapatkan set bajet kolestrol ni boleh terus pm Pija 👉🏼012-5450500👈🏼

#KisahShakleeSaya
#YesIGotTheEffect
#ShakleeAlwaysWork

Berminat untuk mencuba?. Hubungi pemilik testimoni ini:

Nur Hafizah bt Mat Daut

0125450500 @ klik saja wasap.my/+601125450500

 

Biji Kolesterol Lenyap

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge