KISAH SAYA BERSAMA SHAKLEE

Assalamualaikum wbt. Apa habaq semua? Semoga anda semua sihat….

Nak cita pasai effect GLA dkt diri sy sendiri

Tekanannya, bila period tak datang sampai 3 bulan. Penuh harapan pikirkan ada “something special” dlm perut nie. Awal pagi bangun check UPT. Tggu pnya tunggu, keputusan Negatif pulak. 😥

Hati ni tetap tak puas hati juga. Esok nya pegi ke klink. Mintak doktor check dan scan apa yang ada dalam perut ni. Doktor pun scan. Nmpk hitam je semua di skrin tu kan.

Lepas tu doktor cakap, humm, kosong ja ni awak.
Oo yaka doktor kosong je?. Ok doktor.
Doktor pusing-pusing dekat perut tiba-tiba nampak something kecil je.

Awak ada cyst nie. Allahu. Waktu tu tak payah habaq la rasa macam mana kan. Then doktor cakap, cyst awak baru nak jadi ni. Kecil lg. Kena makan ubat kuat rahim sampai keluar period la.

So makan la ubat yang doktor ckp tu. Dah tu takkan nak harap ubat dari klinik ja kan. So cari la inisiatif lain.
Cari maklumat berkaitan suplemen untuk lancarkan darah haid dan hormon. Cari punya cari, keluar la suplemen daripada Shaklee. GLA Complex namanya. Rupa-rupanya GLA Complex ni dah lama dapat membantu wanita-wanita yang ada masalah seperti itu.. 🤔

Alhamdulillah sejak amalkan 1 botol GLA Complex, Cik Merah Hitam pun dah lancar keluar. Tak sia-sia la.
Bukan setakat bagi period ja lancar, jerawat kecil di muka pun dah tak dak.
Malah saya suruh suami saya makan juga GLA. Macam biasalah dia takmau makan punya.. 😉

Itu lah kisah saya bersama GLA.. 😘

Berminat untuk mencuba?. Hubungi pemilik testimoni ini:

Azyyati Binti Abdul Aziz

0134382912 @ klik saja wasap.my/+60134382912

 

Cyst Lesap, Kitaran Haid Lancar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge