Assalamualaikum semua.

Shaklee effect saya bermula dengan consume vit c yang kakak saya punya sebab time tu selsema. lepas makan tu, Alhamdulillah rasa ok sikit..
Time tu tak kenal lagi shaklee ni. terkebil2 rasa tengok pil besar-besar ni. Rasa takut semua ada sebab tak pernah makan suplemen.

Tak lama lepastu, kerap pulak iklan shaklee lalu kat wall fb, terus teringin nak jadi ahli. bila jadi ahli dan nak buat bisnes mesti kita kena rasa feel benda yang nak kita jual. Kesan dia macamna.

SIHAT DAN CANTIK
first yatt makan esp dan vit c, perubahan yang sangat ketara sebab dah kurang demam, kalau tak sebulan sekali mesti tergolek atas katil selesema, batuk, demam..alhamdulillah dari segi kesihatan dah improve..

dari segi kecantikan, vitamin c dan esp ni berjaya menghalau segala anak ibu jerawat parut jerawat.. Dulu mak pernah assume tak cuci muka sebelum tidur sebab tu naik jerawat
Hakikatnya kita dok tonyoh macam2 dah muka..tak hilang jerawat tu.

Masa form 6 yatt kena chiken pox teruk, habis satu badan.. Muka siap ada parut yang boleh takung air
Kalau kena air kira part tu paling lambat kering sebab berlubang. Stress pun ada time ni sebab muka menggerutu ,anak sedara siap tegur muka macam katak puru..kejam kan??
Alhamdulillah hasil esp dan vit c dan add on vitamin e.. Parut lubang2 tu lesap..kulit makin sihat alhamdulillah, pakai bedak sikit pun sampai kawan ingat kita pakai foundation berkilo-kilo

LOST WEIGHT
Yatt pernah try herblax, lecithen, cinch shake,
Pernah lost 10kg..
Seronok tak sangga time ni sebab makan tak la jaga sangat, tapi mybe ada selit dgn aktiviti suka berjalan dekat sekitar kampus, jadi menjadi la hasil nak kurus tu.
Sapa tak syok bila pakai baju longgar, skirt nak pakai pun cecah tanah. kulit pun makin sihat, mybe banyak toksin dah keluar dari badan.

BEST FOR WOMEN
yatt pernah makan ALFALFA ni best sangat, rugi kalau kaum hawa tak ambik alfalfa ni, kesan dia selain detoks badan, best untuk aset wanita.

FRESH BODY ,NEW BONE

Bangun tidur lesu, tulang pun berbunyi. Tidur kadang2 lewat.
kadang tulang bernyanyi sendiri kriukk krakkk.

Yatt suka hiking, kalau buat kuih pun kena guna tenaga banyak, time ni rasa badan low sangat, tulang pun kriukk krakk.. Memang kalau aktif badan sihat, tapi yatt lost 1 benda lupa nak selit nutrisi macam kalsium dalam badan.. Dah minum susu pun jarang.. Lepastu yatt rasa tak sedap badan, ambik keputusan consume oste n b complex.. Memang best sangat sebab selain hilang lenguh dan untuk tulang, antara effect lain oste ni pagi mudah membuang , tidur rasa nyenyak, combine dgn b complex pagi bangun rasa fresh, macam kita rasa hilang kerja penat yang semalm.

Alhamdulillah shaklee banyak bagi kesan positif dekat yatt..sebelum ni takut nak consume apa2 jenis supplment ni, tapi bila kita sendri usaha dan yakin shaklee produk terbaik
InshaaAllah Allah akan bantu.

Lots of love,
Yatt Ibrahim

#shakleeeffect

Berminat untuk mencuba?. Hubungi pemilik testimoni ini:

Norhayati Ibrahim

0124985804 @ klik saja wasap.my/+60124985804

Banyak Kelebihan Bila Konsisten Suplemen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge