KISAH SAYA BERSAMA SHAKLEE

Assalamualaikum wbt.
Selamat pagi semua..

Shaklee Effect saya ialah berjaya turun kg dengan set bajet kurus ja alfalfa, lecithin dan herblax..

Ambik set kurus pon sebab lepas bersalin anak no dua ada makcik bawang kata, ehh dah abis pantang macam ada isi lagi ja kat perut tu. Lepas dari tu mula cari set kurus kebetulan kakak baru join shaklee dan tengok dia ada buat iklan tentang set bajet terus wasap kat dia kata nak.

Alhamdulillah bulan 1 makan pertengahan bulan 3 dah nampak kesan dia yang super duper tu tapi tak ingat turun bapa kg.
Masa tu syok tak kira orang tegur nampak kurus dah sekarang, baju pakai pun longgar dah.

Lepas tu kan baru dok rasa syok kurus tiba-tiba pulak terlekat anak no 3, mungkin sebab makan alfalfa kot sebab suami pun ada amalkan alfalfa dengan omega masa tu ( kena kecam sat sebab anak no 2 kecik lagi, peduli apa rezeki Tuhan bagi ). Makan shaklee subur sunguh padahal masa nak dapat yang no 2 macam-macam usaha buat tak lekat jugak.

Tapi kan yang paling saya suka herblax. Saya memang dari dulu ada masalah sembelit dan susah nak membuang. Sebulan kadang 2, 3 kali ja. Bila nak membuang memang sakit ya amat, dengan berdarah kena duduk dalam toilet sampai sejam dua jam pakej berjurai airmata lagi.

Lepas amal herblax, pehhh syok gila baq hang. Setiap pagi membuang, senang pulak tu. Terasa ini dunia ana yang punya.

Alhamdulillah. Harap lepas ni boleh sihat dan lebih berjaya dengan shaklee.

Sekian, terima kasih.

#ShakleeEffect

Berminat untuk mencuba?. Hubungi pemilik testimoni ini:

Norsyahirah Zulkefle

016-5140733 @ klik saja wasap.my/+60165140733

 

 

 

 

Kurus Bertenaga, Hidup Lebih Sihat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge