Assalamualaikum wbt.

Shaklee Effect saya adalah mengenai kulit muka yg dulu, kulit muka saya sangat teruk breakout.

Berminyak
Kulit kusam
Berparut comot
Berjerawat teruk
Tona warna tak sekata

Sangat low-confident nak berjumpa dengan orang.

Selalu kena tegur sebab teruk yang amat berjerawat berbijik bijik, bernanah dan bengkak muka. Menangis! 😭

Ikhtiar rawat dengan shaklee semasa hamil anak pertama lagi niat mkn shaklee set untuk kandungan tapi tak sangka kulit muka boleh elok lepas consume tak sampai sebulan nampak hasil ketara kandungan pun ok sentiasa bertenaga doktor pun tanya mkn apa tak nampak mcm hamil pun walaupun tgh sarat. konsisten, sabar dan terus sabar sampailah hasilnya yang sekarang.

Alhamdulillah, walau masih ada cela sikit sikit tapi kulit wajah yang sekarang serius sangaaaatt puas hati. Kalau dulu tak sanggup nak jumpa orang, sekarang bertambah keyakinan diri

Iya, taklah macam retis yang gebu gebas sebab suntik vitamin c tapi flawless dan bermaya berbanding kulit yang dulu. 😊

Set yg sama amalkan adalah esp, vit c, vitalea, ostematrik dan b complex. Sekarang dah tmbah lagi 😁 insyallah akn datang nak try youth😊

Alhamdulillah.. Harap lepas ni boleh sihat dan lebih berjaya dengan shaklee 😊😊

Sekian,terima kasih.

#ShakleeEffect

Berminat untuk mencuba?. Hubungi pemilik testimoni ini:

Nurizwa Shahhiran

01117511553 @ klik saja wasap.my/+601117511553

Wajah Bermaya Buat Diri Lebih Yakin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge