Assalamualaikum wbt.
Selamat petang semua..

Selepas bersalin anak pertama,
saya dapati wajah saya sangat kusam dan tidak berseri.
Tona kulit pun tak sekata

Sedih tengok muka di cermin.

Baru anak satu tapi muka dah macam anak 10!😭

Kebetulan ada senior sekolah duk update kat fb pasal shaklee

Tengok perubahan pada diri akak senior tu buat saya rasa jeles

Macam anak dara padahal anak dah 3!

Pastu saya pun pm dia tanya pasal vitamin c

Itulah vitamin pertama shaklee yang saya amek.

Before kawin pernah dah amek esp, vitamin c dan b complex.

Tapi xde orang guide dengan betul.

Esp terbuang begitu sahaja

Sebab tak tahu pun boleh bancuh dengan macam macam minuman

Vitamin c dengan b complex pun sampai expired date tapi x habis2.
Adalah dalam setengah botol
😭

Orang tu cakap suruh kemam vitamin c tu.

Bukan yang chewable tau.. yang sustained release
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Alhamdulilah bersyukur sangat sebab akak senior tu guide cara makan supplements.

Siap daftar ahli sebab nak harga murah

Dia siap offer buat business lagi

Alhamdulilah kulit tak kusam lagi

Tona kulit makin sekata

Lepas tu baru saya try set detox

Memang amazing sangat
dengan perubahan kulit tu

Shaklee banyak mengubah hidup saya lebih sihat dan jelita
😘😘😘

Konsisten dengan esp dan vitamin c memang terbaik

Seluruh kulit menjadi makin cerah dan gebu. Kulit rasa moist sahaja.

Boleh dikatakan hampir semua produk shaklee saya dah cuba

Alhamdulillah.. Harap lepas ni boleh sihat dan lebih berjaya dengan shaklee 😊😊

Sekian,terima kasih.

#ShakleeEffect

Nurramlah Abu Nasir

0175785486Β @ klik sajaΒ wasap.my/+60175785486

Tona Kulit Sekata, Kulit Kusam Tiada Lagi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge