KISAH SAYA BERSAMA SHAKLEE

Ini anak ke 3 saya.

Mengandung yang ke3 ni tak dirancang. Macam-macam dugaan saya lalui sebelum saya disahkan mengandung.

Pada pregnancy saya yang kedua, saya merupakan ibu GDM🙊🙊. Masa tu tak kenal Shaklee lagi. Bila disahkan GDM setiap 2 minggu perlu ulang alik ke klinik. Sedangkan masa tu anak seorang ja. Letih tu amat teruk. Dahla tak tahu nak makan apa, sebab nak control supaya bacaan gula cantik. Atau pendek kata, seperti yang dirancang dietitian.

Tu masa mengandung, lepas mengandung plak saya ada alergi yg teruk. Tak boleh sejuk langsung, badan bengkak. Doktor pun tak tahu punca, salah satu sebabnya saya tak buat ujian darah. Sebab ada doktor bagi tahu bukan sebab darah, kalau darah dah lama alergi.

Pada masa tu ada kempen detox saya pun buat la dengan istiqamah. Sampai tetiba tak datang period. Gelabah lah juga. Sebab plannya macam lain😂😂

Takpalah rezeki. terimalah…

Hanya yang specialnya kali ni…saya perlu jaga 2 orang anak yang sangat cergas. Masa sembahyang tu seorang ditengkuk, seorang lagi atas belakang. Bila berdiri masa solat ditariknya kerusi lompat dari kerusi peluk saya. Sapa ada anak2 yang cergas 💪💪 pasti boleh imagine suasana tu🙈😂😂

Masa pregnant tu alhamdulillah konsisten supplement set mengandung basic.

Alhamdulillah kali ni

✅ tiada GDM,
✅berat badan tambah 10kg berbanding yang lepas hampir 30kg.
✅ Walaupun anak2 ganas, rahim kuat. alhamdulillah
✅kulit muka kekal beseri sehingga kini😂
✅🙅kulit jadi kehitaman semasa mengandung
✅yang best gusi tak berdarah dan jarang kaki kejang💁
✅masa mengandung setiap hari exercise selama satu jam juga tiada masalah

Alhamdulillah berkat ikhtiar Detox dan set mengandung Shaklee sangat membantu. Natijahnya Allah yang beri sampai tak terhitung banyaknya.

Sekarang dok berkira2 nak buat detox semula, sebab berat badan tak ideal😂😂..dah tanam bayam brazil. Sapa2 nak detox dengan salad bayam brazil..jom…

Itulah kisah Shaklee saya.
Anda pula bagaimana?🤔

Berminat mencuba?. Hubungi pemilik testimoni ini:

Syahadah Azizan
013 2094283 @ klik saja wasap.my/+60132094283

Selamat Tinggal GDM, Alergi-Kehamilan Kali Ini Lebih Ceria

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge