KISAH SAYA BERSAMA SHAKLEE

Sebenarnye saya makan banyak jenis suplemen dah tapi kadang2 tu tak tahu kesan tu datang dari suplemen yg mana😅. Saya makan sendiri je untuk permulaan, lepas tu jual on off je. Skrg je baru nak buat shaklee ni betul-betul sebab rasa rugi la tak buat kan sebab semua kesan kita dapat rasa dan boleh la share dengan org ramai.

💐 Vitamin c
1st suplemen saya makan vitamin C dan alfafa. Memang sangat-sangat jatuh cinta lepas makan sebab banyak masalah saya hilang dengan makan vit C. Sebelum ni pagi-pagi kadang-kadang bersin, tapi lepas makan bersin dah tiada. Gusi dah  tak berdarah sebab gusi saya sensitif sikit. Bila guna berus gigi yang kasar sikit mesti berdarah, tapi sekarang dah tak apa. Badan pun tak mudah demam sebab antibodi saya lemah sikit. Mudah nak demam dan sakit kepala. Bila rasa tak sedap badan, saya terus up dos supaya segar balik. Tapi bila dah mkn vit C semua dah hilang. Yang ajaibnye, muka pun nmpak perubahan jugak. Kulit semakin berseri dan lembab..

💐 Alfafa
Alfafa ni saya makan sebagai jamu moden je. Dan yang bestnya alergik di tapak tangan saya bila mkn ayam dah hilang. Bukan semua ayam saya mkn jadi alergik, sesetengah je jadi. Mungkin tu ayam lama kot. Tapi bila makan seafood ok je. Makan ayam je naik biji-biji..

💐Esp
Esp ni saya ambik sebagai sarapan pagi saya. Memang sangat best sebab perut keyang sampai ke tengah hari. Tapi saya bancuh dengan oat sebab saya suka oat😋 Dalam masa yang sama gastrik saya pun hilang. Gastrik saya tak teruk sangat pun, kecuali kalau makan lewat sangat baru jadi. Tapi sekarang makan lewat pun tiada masalah dah. Yang bestnya, kulit muka pun jadi tergebu dan halus sebab sebenarnya ambik ESP untuk jadikan sebagai sarapan je tetapi kesan lain pun dapat jugak😅💃🏼

💐Lecithin
Saya ambik lecithin ni sebab nak buang lemak-lemak yang ada. Dan ajaibnye bila konsisten, perut pun semakin mengecil. Tak buncit dah. Tak perlu nak cover perut dah😍

💐 Herbalax
Consume herbalax ni sangat la best sebab tak perlu nak duduk dalam toilet lama-lama. Masuk toilet sekejap je, dh settle. Perut pun rasa kosong dan ringan je lepas membuang sebab die buang dan cuci habis segala kekotoran dekat usus kite. Sebab sy ada masalah sembelit jugak kadang-kadang kalau silap makan. Sekarang tak perlu risau sebab masalah saya dah selesai. Makan apa pun tak risau dah sebab herbalax ada..

💐 Ostematrix
Suplemen ni saya makan sebab saya tak minum dan tak lalu sebarang jenis susu melainkan susu krimer tin je. Saya takut tulang reput dan lama-lama jadi si bongkok tiga lak. Jadi nak elak semua tu saya ambil ostematrik. Kesan yg saya dapat bila bangun pagi-pagi, rasa segar je badan. Mudah je bangun dan terus cergas💪🏼😊 Tak rasa lemau-lemau pun. Tumit kaki pun licin je, tak merekah dah sebab sy jenis tak tahan dgn mozek lantai. Tumit mudah merekah.

Yang pastinye suplemen shaklee ni sangat-sangat la best sebab macam-macam kesan saya dapat. Badan pun semakin sihat dan bonusnya kita semakin muda daripada usia yang sebenarnya. Jadi tak rugi consume shaklee☺☺☺

#kisahshakleesaya

Berminat untuk mencuba?. Hubungi pemilik testimoni ini:

Nurul Fhatihah
011 26433712 @ klik saja wasap.my/+601126433712

Konsisten Suplemen, Semua Masalah Saya Selesai

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge