KISAH SAYA BERSAMA SHAKLEE

Assalamualaikum

Pipah nak cerita sikit pasal kesan yang pipah dapat lepas pipah consume vivix 😉

Tahun lepas pipah disahkan ada kencing manis tapi pipah tak pergi pun klinik refer doktor balik sebab takut nak kena makan ubat banyak-banyak 😰

Macam-macam pipah cuba makan untuk turunkan paras gula yang tinggi tu tapi still tak berjaya 😩

Lepas berapa bulan pipah kawin pipah dengar kawan2 yang kawin sama bulan dengan pipah dah pregnant. Tapi pipah masih tak ada rezeki lagi 😔

Ada sekali dah ada rezeki tapi tak lama mungkin sebab rahim pipah tak kuat. Macam-macam pipah dan suami cuba ikhtiar. Akhirnya pipah tekad ambik vivix walaupun perlu berkorban sebulan gaji pipah (vivix mahal kot) 😅

Lepas consume vivix macam-macam kesan pipah dapat. Badan yang selalu sakit-sakit, lenguh-lenguh dah tak dak. Yang bestnya lepas tu pipah dapat news pipah pregnant. ALHAMDULILLAH ☺

So tak sia-sia la pipah beli vivix walaupun harganya agak mahal tapi kesan yang pipah dapat Allah sahaja yang tahu apa yang pipah rasa 😊

Pipah nak kongsi dengan semua orang yang ada masalah yang sama dengan pipah. Kita hanya ikhtiar Allah yang menentukan segalanya ☺

Thanks sudi baca

Testimoni dari seorang sahabat, NUR AFIFAH

Berminat untuk mencuba?. Hubungi pemilik testimoni ini:

Sakinah

0124662214 @ klik saja wasap.my/+60124662214

Ikhtiar Hamil, Bonus Badan Sihat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge