Kisah Shaklee saya bermula pada tahun 2013. Masa tu masih bekerja dan menyusukan Haziq.

Setiap kali buka facebook nampak saja iklan Shaklee Huda Zaki VF,tapi buat tak tahu saja. Sebab prinsip saya masa tu, vitamin-vitamin ni tak perlu pun. Makan sayur dan buah-buahan dah cukup. Padahal sayur dengan buah bukan setiap hari makan😅

Sampailah suatu hari pergi jumpa doktor, sebab selalu pening-pening dan rasa cepat rasa letih. Doktor cadangkan ambil vitamin untuk tambah keperluan nutrisi yang tak cukup memandangkan saya ibu menyusu.

Masa tu barulah teringat dekat iklan huda, terus mesej huda nak beli vitamin dan jadi ahli Shaklee sebab nak dapat murah.Produk pertama yang saya order, mestilah yang sesuai untuk ibu menyusu Alfalfa dan Energizing Soy Protein.Hasil yang saya dapat, badan lebih bertenaga dan susu meriah (dalam gambar tu stok susu untuk Haziq)

Bila dah makan vitamin Shaklee dan ambil gambar post dekat facebook.Ehhh,lama-lama ramai pulak yang nak beli Shaklee dan join ahli dengan saya.

Sampailah hari ni, Shaklee dah jadi kerjaya saya. Tak sangka dari bonus pertama 2 angka, sekarang dah jadi 4 angka. Alhamdulilah

 

ALFALFA DAN ESP, BADAN LEBIH BERTENAGA DAN SUSU BADAN MERIAH

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge