Assalamualaikum.

Nama saya Nur Atiqah Nor Azam
Umur 23 tahun dan bekerja sebagai guru di Kelantan.

Dulu saya mengalami masalah period tidak teratur ketika belajar di Jordan selama 2 tahun.

Pernah sekali selama 6 bulan saya tak period dan masa tu perut saya buncit dan keras macam orang mengandung.

Saya cek dekat hospital Doc just explain masalah hormon dan bagi ubat hormon saja utk period keluar balik.

Period keluar tapi bulan² seterusnya tak period dah.

Saya jadi stress,
Macam² petua jugak saya buat tapi period tetap sama tak datang 2/3 bulan.

Tambah stress tahun tu saya akan kahwin dan risau kitaran haid saya ni akan jejaskan impian saya nak melahirkan anak ditahun pertama perkahwinan.

Jadi saya cuba *GLA SHAKLEE* selama 2 minggu,
Kemudian saya period dan saya consume tak sampai sebotol period saya teratur dan sharp.

Jadi dengan consume GLA saya boleh tahu dan target waktu subur saya dengan betul.

Alhamdulillah.

Sekarang kandungan pertama saya sudah 8 bulan 3 minggu dan saya juga mengamalkan *SET HAMIL SHAKLEE*

Alhamdulillah tak ada masalah sepanjang mengandung.

Doakan saya selamat bersalin secara normal ya ☺

#shakleeEffect

AMALKAN GLA COMPLEX, BELUM HABIS SEBOTOL PERIOD JADI TERATUR
Tagged on:         

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge