AMALKAN SHAKLEE BADAN LEBIH SIHAT, POSITIF DAN BERTENAGA

==================

Salam perkenalan.. Nama saya Norayu Rosli,umur 36 tahun. Kerjaya Cikgu.😊

Ok,ini kisah Shaklee effect saya

Ayu mula berkenalan dengan produk Shaklee tahun 2012..tapi masa tu tak konsisten sangat.

Tahun lepas, dalam bulan Jun… contact #ulfa dan baru aktif semula amalkan produk Shaklee…konsisten dan memang fall in love sangat-sangat.

Ayu ambil produk sendi dan kulit. Antara yang paling ketara sekali bila amalkan #Ostematrix.Tiada lagi dah masalah sakit kaki, kejang rasa kaki masa nak tidur.. Dulu sakit pinggang dan belakang pun ade. Suami la yang jadi mangsa untuk selalu urut kaki ni sebelum tidur.

Selain tu, Ayu konsisten ambil Bcomplex untuk tenaga dan anti stress..kerjaya sebagai cikgu ni memang memeningkan😅..macam-macam tugasan samaada hakiki ataupun lain-lain tugas sampingan.. Terpaksa menghadap letih dan stress hampir setiap hari.Sejak amalkan bcomplex, ayu rasa lebih bertenaga.. Lebih positif dan yang penting tak lemah longlai lagi.

Haa Vitamin C wajib ambil. Paling suka ambil tau!! Ketara sangat tahun ni…jarang mC keje sebab sakit.VitC ni dah bantu Ayu untuk kuatkan imun badan!

Esp pun tak boleh tinggal.Fokus utama sebab untuk maintain tenaga, diet dan kulit cantik plus Alfalfa sebagai jamu moden untuk kesihatan dalaman wanita.

Bila amalkan semua vitamin ni, tanpa sedar Bonus nya.. ada yang tegur cakap kulit muka nampak elok. Jeragat, jerawat tak singgah macam dulu. Sebelum ni kulit ok je..tak de masalah sangat..Tapi kulit muka agak pucat je macam orang sakit.

Itu antara perubahan yang Ayu rasa. Memang sejak amalkan shaklee, rasa badan lebih sihat dan cergas.😍😍
#shakleeeffect

Berminat untuk mencuba?. Hubungi pemilik testimoni ini:
CIKGU AYU
013-6660269 @ Klik saja wasap.my/+6036660269

BADAN LEBIH SIHAT, POSITIF DAN BERTENAGA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge