KISAH SAYA BERSAMA SHAKLEE

BERAT TAK TURUN2 LEPAS PANTANG😭

Risau kan?

MamaRS bukan seorang yang kurus selim melim..

Dulu masa anak dara, berat Mama ni 60 kg ke atas je. Nak capai nombor 5 tu susah tau, nak harap no 4 kat depan memang kem salammm.🙈

Dulu2 waktu belajar anak dara semua kengkawan gojes2 kann, jeles laa. So memang nak diet. TAK MAKAN NASI LANGSUNG!!😜

Seminggu sekali la klu ye pon, tapi sikit je.
Diet macam tu tak menjadi. TURUN SIKIT dan sekejap. Makan lebih sikit mee ke bihun ke roti ke memang NAIK BANYAK.😥

Kebetulan, lepas bersalin anak ke 2, Mama memang nak kan supplement untuk tambah susu supaya boleh supply sampai 2 tahun sebab tak nak jadi macam anak 1st, setahun jer😥

So, first produk is ALFALFA, ESP dan VITA c. Ada improvement. Susu banyak dan pekat. Sekarang baby dah 1y 3m masih susu badan. Alhamdulillah😍

So, Mama survey produk-produk Shaklee, terpikat dengan OMEGA GUARD dengan tujuan nak jaga jantung sebab family ada history sakit jantung. Almaklum la, pemakanan sekarang tinggi kolestrol walaupun nampak macam sikit kan tapi jangan tak tau kolestrol tinggi tuhhh.😱

So, Mama try sebotol share dengan husband. SUSUT, memang nampak kesannya. Lebih-lebih lagi husband. Ramai tegur, dah kurus.🙈

Omega 3 adalah salah satu diet harian yang wajib diambil oleh setiap orang daripada pelbagai peringkat usia..suggested item..😍

Cubalah..anda tak akan menyesal😀

Mama konsisten hari2 ESP+alfalfa+omega+vitamin C  💕

ps:gmbar tu kat hospital takde bengkung lagi..memang baju tu ketat..saiz 2xl pakai waktu pregnant..sekarang simpan bawah-bawah..haha

#kisahsayadanshaklee
#myshakleeefect

Berminat untuk mencuba?. Hubungi pemilik testimoni ini:

Nur Syazwani bt Hj Jasny
0176335140 @ klik saja wasap.my/+60176335140

Badan Susut, Susu Meriah, Penyakit pun Hilang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge