OSTEMATRIX PRODUK PERTAMA SAYA DAN WAJIB AMBIL SETIAP HARI. PIL KALSIUM KEGEMARAN RAMAI 😍 Ostematrix hilangkan lenguh lenguh sejak lebih 10 tahun lepas dan bebaskan saya dari sembelit masa berpantang.

====================

Assalamualaikum.. Selamat pagi.

Saya Naililnajwa Mohd Shukri, umur 31, ibu kepada sepasang cahaya mata.

Hari ni saya nak share pengalaman lepas amalkan ostematrix, pil kalsium kegemaran saya dan saya percaya, kegemaran semua juga.

Sejak zaman belajar lagi, saya selalu rasa sakit dan lenguh kat bahagian bawah betis. Bila sakit tu, memang sakit la. Tak tau nak describe macam mana. Haha

Tapi, masa tu tak pernah pi check kat mana mana pon. Sebab ingat lenguh lenguh biasa ja.

Sampailah dah kahwin, dan mengandungkan anak pertama. Sakit tu menjadi jadi. Malam malam, lagi lah. Naseb baik ada yang tolong urut.

Masa check up, nurse kata, awak ni kurang kalsium. Kena minum susu. Tapi dah jenis tak suka & tak minum susu, sampai ke sudah, tak boleh nak telan. Berlarutanlah sakit tu sampai bersalin.

Lepas dah selamat bersalin, masalah lain pulak. SEMBELIT. Memang mimpi ngeri mak mak dalam pantang. Rasa macam tak mau mengandung dah. Huhu.

Masa ni, tak kenal lagi Shaklee.

2015, Allah rezekikan untuk mengandung lagi. Dalam tak mau tu kan..

Kali ni, kak ipar suggest suruh ambil Shaklee. Dia bagitau, kalau tak mampu nak ambil semua, ambil satu satu. Sebab selalu sangat lenguh lenguh, dia suruh amek Ostematrix dulu. Lepas tu, baru saya amek Vitalea, B Complex dengan Vita C.

Alhamdulillah, lenguh lenguh dah tak seteruk pengalaman mengandung anak yang pertama. Badan pon rasa lebih sihat dan bertenaga. HB cantik. Dan yang paling best, dah tak sembelit lepas bersalin.

Ostematrix hilangkan lenguh lenguh sejak lebih 10 tahun lepas dan bebaskan saya dari sembelit masa berpantang. Alhamdulillah.

BEBAS SEMBELIT SEMASA BERPANTANG
Tagged on:                 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge