:: TAMBAH GLA COMPLEX DALAM DIET HARIAN BANTU KAKNIRA MENGANDUNG ANAK KEDUA ::

=================

Tak subur ke?
Sorang jer anak? Tak nak tambah ke?
Nak jadikan Naufal ni anak tunggal ke?

Kalau lah anak ni boleh beli kat Pasar Siti Khadijah,tentu kaknira pergi beli 3 4 orang bawa balik. Pilih pulak yang anak kembar perempuan dan lelaki. Tapi orang cakap, perkataan “kalau” ni tak boleh nak sebut kerap sangat. Tak berapa elok. Bukankah semua Allah dah plan untuk kita? Lupa ke semuanya datang daripada Dia?

Siapa tak sentap kalau ada makcik bawang yang bertanya soalan tu? Ofkos lah sentap setinggi gunung kinabalu 🤧.

Selepas lahirkan yang sulung,kitaran period kaknira jadi weng. Tak tentu. Stress bila cycle jadi macam ni sebab susah nak trace waktu subur.

Bila buat research terus jumpa dengan produk Shaklee iaitu #GLACOMPLEX. Kaknira pun beli dan try amalkan. Alhamdulillah tak sempat habis sebotol period kaknira dah berjaya diatasi.

Hoorayy-huurrraaay!😍

Terus plan untuk tambah baby kedua! Disebabkan kaknira percaya dan yakin bahawa produk shaklee ni sangat baik dan boleh bantu selesaikan masalah orang lain diluar sana,jadi kaknira ambil keputusan untuk setia dengan produk shaklee dan nak share kat mereka diluar sana berkaitan produk shaklee .

#GLACOMPLEX merupakan produk pertama dan telah bantu kaknira selesaikan masalah period yang weng.

Bukan jer period dah ok. Now business shaklee jadi income utama kaknira. Asbab duk sharingg dengan orang ramai pasal produk ni kaknira dapat jana income 4 angka sebulan.

Seronok sangat.

Alhamdulillah

Korang pun kalau ada masalah period weng boleh cuba produk ni. In Sha Allah akan membantu.

 

 

Berminat untuk mencuba?. Hubungi pemilik testimoni ini:

Athirah Mustapha

atau terus WhatsApp

 http://kakniragojes.wasap.my/

 

GLA COMPLEX selesaikan masalah period

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge