KISAH SAYA BERSAMA SHAKLEE

Bukan setakat mimpi ngeri dah. Tengok muka sendiri kat cermin pun rasa nak muntah. Stress sebab muka memang jenis tak berjerawat langsung dari sekolah. Seketul dua tu ada la time period.

Bukan beli produk local yang 5 in 1 tu tau. Bukan krim timbang kilo, tapi beli dekat store dia. Raza punya la terang bagai nak rak kata kulit muka saya sensitif dan kalau ada bau memang tak boleh.

Harga dia boleh tahan jugak la RM1++. Lepas pakai 3 hari kulit rasa gelap. Pakai lagi sampai nak masuk 2 minggu. Masa ni muka dah macam kena bakar. Raza stop terus pakai.

Jerawat mula muncul penuh satu muka, tak surut surut jadinya. macam-macam tenyeh kat muka, kunyit, tomato, timun, aloe vera, semua tu tak jalan.

Last sekali baru teringat shaklee😂😂😂 ambik ESP dan pencuci serta toner enfuselle. Sambil tenyeh HB sama.

Lama jugak la nak baik lepas tu tambah vitamin C dalam masa 6 bulan macam tu jugak la baru nak baik muka. Masa ni ramai yang perasan muka makin elok. Kulit tak menggerutu lagi.

Rasa serik sangat dah. Sebab kulit muka jadi macam ni la raza join buat bisnes, padahal tahun 2014 lagi dah jadi ahli.

Esp & Vit C ni memang konsisten.  bukan nak cantik je. berat pun turun jugak. 😜😜

Berminat mencuba?. Hubungi pemilik testimoni ini:

Raza Aziz

011 33471869 @ klik saja wasap.my/+601133471869

Jerawat!!! Nyah Kau Dari Wajah Ku

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge