KEKAL BERTENAGA SEPANJANG AMALKAN SHAKLEE, ORANG LAIN DAPAT MERASAI MANFAATNYA 😍

=====================

Assalamualaikum.

Nama diberi Nurqistina binti Md Yusop
Umur 35 tahun
Asal Kuala Lumpur
Branding name Qiqi Duta Bergerak Shaklee πŸ€“

Sebelum ber shaklee, saya tak pernah consume any supplement. Mula kenal shaklee melalui Mum Zeti Aktar Salim tahun 2012 dulu.

Tapi kisah saya join shaklee ni lain sikit coz bestie saya yang approach saya register ahli supaya senang dorang nak beli melalui saya instead of dorang beli online. Lepas register, terus bestie saya order esp. Kawan2 lain order set slim n ostematrix. Masatu shaklee kat wangsa maju, jadi saya walk in beli n cod kat dorang. Bestie saya share 2 kali esp bagi saya rasa coz esp soya pure, saya risau tak boleh telan.Dua kali try esp, saya beli esp.

Tak dinafikan, saya alami healing crisis which is saya demam seminggu masa dan batuk berkahak kaler oren. Suspen, tapi saya share ngan mum zeti, mum zeti encourage saya teruskan coz badan tengah bertindak time tu. πŸ€ͺ

Lepas beberapa bulan ber esp, kami try vitamin c pulak lebih kepada untuk kuatkan imun badan. Then saya try omega dan ostematrix. Alhmadulillah sejak saya konsisten vitamin c, omega dan ostematrix, saya jarang demam+selsema+batuk berkahak (setahun sekali rasanya). Jadual saya kadang2 agak padat.

Keje direct 2 minggu tanpa cuti. Ada masa keje sampai malam (keluar gelap, bali gelap). Tapi saya enjoy ngan keje. Untuk addtional energy, klu haritu saya banyak berdepan ngan public, saya akan telan nutriferon. Klu rasa badan kurang energy akibat direct keje, saya akan amik vivix. Ni baru mukadimah sharing shaklee effect saya. Hehe. 🀩

Sebenarnya, saya nak share customer saya yang berusia dan muda consume vitamin c, esp, ostematrix lepas eksiden. Beberapa bulan dlu, anak bujang kawan saya eksiden teruk, patah tulang. Lepas dia gugel, dia beli vitamin c dan ostematrix. Doktor anggar anaknya amik masa 3 bulan untuk sembuh.

Izin Allah, Alhamdulillah sebulan konsisten vitamin c dan ostematrix, sebulan dia recover. Doktor pun terkejut ngan kesan yang cepat. Sorang lagi kawan saya, ayah mertua dia eksiden. Pun lepas gugel, dia beli esp dan ostematrix dengan saya.

Alhamdulillah, kuasa Allah, tulang ayah mertua dia yang retak kembali bercantum lepas scan dan tenaga kembali. Kudrat dan proses penyembuhan warga emas ni delay sikit compared to kita yang muda ni.Bila kita dapat bantu orang hepi, automatically kita pun jadi hepi sama. πŸ€—

 

KEKAL BERTENAGA DAN CERGAS
Tagged on:         

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge