Assalamualaikum. Saya maslina @ cikmas..Cikmas labrotary assisstant sekolah, umur dah 41 tahun..

Cikmas baru setahun jagung kenai shaklee june 17 ..
Kenai shaklee sebab ambik vitamin c utk masalah burn muka anak remaja..2 minggu dia amalkan dengan konsisten 6biji sehari vitamin c burn muka dia hilang dan tak jadi dah lepas tu..

Cikmas nak share shaklee effect utk masalah kencing manis suami yg kena diabetes type 2 since 2007 dia mkn ubat hospital sampailah cikmas bagi dia amalkan shaklee bulan 8 2017..tapi time tu suami masih ambik ubat kencingmanis+insulin+shaklee..sejak amalkn shaklee suami yg mmg sebelum ni selalu demam dah tak pernah demam dan semakin hari suami semakin sihat..

Start bulan april 2018 suami ambik kptusan nk stop insulin dn ubat hospital..dia nak makan shaklee 100% ja 😘😘 dan cikmas ikutkn ja sbb bacaan kencing manis suami ok 7 ja..Bulan puasa suami tak pernah letih lesu walaupun sahur dgn PD dgn 1 senduk nasi ja..dan lebih bersyukur kerja rumah semua suami cikmas yang buatkan..cikmas masak ja..tu pun kadang2 ja..bulan puasa ja fulltime masak..😎

Dan tak ada alasan rasanya org yg diabetes tak boleh puasa kan..??
Ok la kot setakat ni sharing cikmas..

Nak tau apa yg cikmas bekalkan utk suami..
Coqtrol+omega+bcomplex+vitamin c+ ostematrix..

#SHAKLEEeffect

Berminat untuk mencuba?. Hubungi pemilik testimoni ini:
MAIZATUL RAHAYU
019-598 9209 @ Klik saja http://wasapp.me/+60195989209

KEKAL BERTENAGA WALAUPUN BERPUASA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge