============================

Akkmanis join Shaklee sebab terjebak dengan posting fb Lisa Sueriati Omar. Hari-hari dok lalu dekat wall..macam best jer tengok hidup kaksu ni
.
.
.
Tak ada push factor yang kuat cuma nak cuba nasib dengan Shaklee. Saja-saja.
.
.
.
Herblax suplimen pertama yang akkmanis beli sebab waktu tu ada masalah sembelit.
.
.
.
Bila makan Herblax..wow! syoknya hari-hari membuang. Bagusla Shaklee ni.. berkesan😍😍. Barulah timbul niat nak kuruskan badan padahal waktu tu berat dah macam teddy bear 68 kg. Sikit-sikit topup set kurus.
.
.
.
Alhamdulillah…Lemak menghilang sampai 54 kg ja yang tinggal sekarang. Lagi syok bila orang puji Akkmanis dah kurus.. kembang setaman weyy😊.. apalagi cucuk jarum la, promot. Syoknya bisnes..duit tak putus2.
.
.
.
Yang punahnya bila akaun bank tak lagi berbaki 000 sen😄😄 sekarang ni income 4 angka tanpa gagal hanya dari rumah😘

#surijuniorpower
#CeritaShakleeSaya
#ShakleeEffect

 

LEMAK MENGHILANG, BERJAYA TURUN 14KG
Tagged on:         

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge