KISAH SAYA BERSAMA SHAKLEE

Kisah saya dan Shaklee bermula dengan ESP. Masa tu, anak menyusu dan saya bekerja. Memang LETIH + LEMAU. Pergi keja pun dah start seret-seret kasut. So tanya dgn Hafiz Mika, produk Shaklee bajet untuk tambah tenaga. Dia cadangkan ESP. Since saya pun memang seorang yang malas nak telan pil, saya terus ja cuba ESP.

Lepas cuba dalam seminggu, badan saya mula rasa ENERGETIC. Dah tak rasa lemau macam sebelum ni, dah tak seret kasut.

So memang suka sangat dgn ESP sampai sehari boleh hentam 3-4 kali. Setiap kali bancuh Milo ja mesti letak ESP 2 sudu besar. Cepat laa habis ESP tu.

Sekarang masih setia bersama ESP, produk kesayangan saya. Dah nak masuk anak kedua, dan memang rasa perbezaan setiap kali amik ESP dan tak amik ESP. Bila tak amik badan rasa tak larat, tapi bila amik, memang bertenaga seharian.

Untuk bulan Ramadan ni InsyaAllah nak konsisten pengambilan ESP + Kurma + Susu untuk tenaga sepanjang berpuasa ni. Maklum laa, tengah hamil ni, memang baby akan cepat absorb tenaga. So kena laa ada persediaan.

#kisahshakleesaya

Berminat untuk mencuba?. Hubungi pemilik testimoni ini:

Syarifah Salwa

012 4355881 @ klik saja wasap.my/+60124355881

Letih dan Lemau Berlalu Pergi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge