KISAH SAYA BERSAMA SHAKLEE

Kisahnya bila suka jadi sembelit. Kadang-kadang sampai 3, 4 hari tak membuang. Perut macam pregnant 3, 4 bulan, perut sangat tidak selesa.

Selalu rasa mcm nak membuang, tapi bila pi dok melengung punya lama sampai partner kerja masa tu asyik bebai sebab kak ana pi toilet lama😀😀

Dok cari solution. Tiba-tiba dok tengok herblax shaklee. Dok lalu kat wall, baca dan baca, ok memang untuk sembelit.
Terus pi butik kak su beli sebab mmg tau dia jual shaklee. Mula amal memang terkejut. Sehari 2, 3 kali membuang, rasa ringan badan, perut pun dah tak macam orang pregnant.

La ni memang tak tinggal herblax ni. Banyak selesai masalah. Kulit pun dah tak kusam sebab toksin dah keluar.

Tu la kisah kak ana first time kenai Shaklee😘😘
La ni pengamal tegar…hampir semua produk satu family guna.

#kisahshakleesaya

Berminat untuk mencuba?. Hubungi pemilik testimoni ini:

Ananordin
01156570769 @ klik saja wasap.my/+601156570769

Masalah Sembelit Tidak Menggangggu Lagi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge