MASIH MENGANDUNG WALAUPUN DAH BERSALIN!!

==================

Sebelum merasa vivix, malu sangat bila ada officemate cakap perut tha ni macam 5 bulan mengandung, padahal masa tu anak kembar tha dah dekat umur setahun dah.

Belum lagi bila naik public transport, orang offer tempat duduk sebab ingat tha pregnant. Muka diorang pun macam terkejut sangat bila tha gtau tha dah bersalin.😔

Masa tu,tumit dan lutut sakit sangat setiap kali bangun dari duduk sebab overweight. Nak gerak sana sini memang rasa macam masih mengandung. ssoobbsss

Terus cari jalan untuk turunkan berat. Masa tu jugak la lalu iklan vivix kat fb tha. Terima kasih kat upline, sebab, tanpa iklan dia, memang tak merasa kurus la tha ni.

Lepas 2 minggu ambik vivix, takde perubahan dalam penurunan berat, tapi tha dah dapat rasa, sakit tumit dan lutut dah berkurang.

Proses turunkan berat ambik masa jugak, sebab masa tu breastfeed kembar, makan tak jaga. Dalam masa 2 bulan jugak la tha berjaya turunkan berat dari angka 6, ke angka 5. Suami pun happy sangat2.

Dan sebab ni la, tha start untuk join berniaga Shaklee. Nak orang lain sihat macam apa yang tha dapat. Hidup tha lebih ceria dengan perubahan yang tha dapat.

http://www.wasap.my/60179635130/

MASIH MENGANDUNG WALAUPUN DAH BERSALIN!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge