MENYESAL BAGAIKAN NAK TUMBUK DIRI SENDIRI !

===============================

Kalau lah tahu Herblax, Lecithin dan ESP boleh bantu Sis Kachinggg untuk ikhtiar lost weight ni, mesti dah dari 7 tahun lepas Sis consume this set.

Tapi nasib baik lah dapat bekenalan pada February 2017 walaupun sebenarnya dah 5 tahun join Shaklee.
Kalau tidak, taktahu lah berapa agaknya berat sekarang.
Mesti lagi macam tong 😥
Ish ish ish.

Ni kisah pertama kali saya jatuh cinta dengan Set Lengkap Kurus Shaklee iaitu:

♥️ Herblax
♥️ Lecithin
♥️ ESP

First time tergerak hati nak consume this set adalah masa semester last kat UTeM.
Di mana time tu berat Sis Kachinggg dah cecah 80kg !
Over weight tahu tak 😫

Time intern tu terasa nak capai azam tahun baru untuk nampak kurus time konvo bulan November 2017 tu.
Setiap kali azam baru mesti berazam nak kurus tapi sampai kesudah tak kurus kurus 😂

Walaupun time tu memang dah register as Shaklee member, tapi Sis jugak rasa ragu ragu tau untuk ambik Set Lengkap Kurus Shaklee ni tau.

Sebab sebelum kenal Shaklee, Sis dah try banyak product termasuk treatment di L*nd*n Weight Management, ubat dari doktor, jamu dan jugak tak makan nasi !

Tapi malangnya satu effect pun tak mengena. Rasa perabis duit jaaa ☹️

Alhamdullilah rasa bersyukur sangat bila Allah gerakkan hati ni untuk decided nak ambik Set Lengkap Kurus Shaklee ni.

Sebab lepas sebulan lebih consume Set ni Sis terasa seluar dan baju banyak longgar.
Time ni tak timbang lagi tau sebab takut kalau berat tak turun lagi.

Tapi after 4 month terasa seluar semua londeh sangat tu baru berani pijak timbang.

Korang tahu takkkkkk ?

Berat Sis Kachinggg dah turun kepada 65kg daripada 80kg masa tu 😱
Like seriously masa tu 😱

Tapi tak mustahil lah Shaklee boleh bagi effect macam tu sebab dalam Set yg Sis ambik tu mengandungi agen detoks iaitu Herblax.

Bila kita detoks toksin, InsyaAllah supplement untuk lost weight senang nak buat kerja.
Sebabtu berat turun macam air mengalir wey ! 🤩

Bila dah dapat effect kaw kaw macam ni, Sis Kachinggg lagi jatuh cinta pulak dengan Shaklee ni.

Terus terasa nak buat Shaklee bisnes ni secara serious disebabkan Shaklee dah bagi effect kaw kaw macam tu.

Time tu rasa happy sangat bila fikir semula, sebab bila register as Shaklee member ni boleh dapat harga murah, lepastu produk berkualiti, lepastu dapat untung runcit dan bonus setiap bulan pulak tu.

So why not kita ambik peluang untuk bangkit berniaga kalau dah ada jalannya.
Lagipun untuk bisnes Shaklee ni cuma register Rm75 dan tak perlu simpan stock lepastu boleh dapat bonus dan untung runcit sampai 3 4 5 6 angka sebulan.

Memang akan setia dengan Shaklee sampai bila bila lah ceritanya sekarang ni 😘

Eh anyway, gambar yg kanan tu gambar paling latest Sis Kachinggg dimana berat sekarang dah turun kepada 63kg tau 😁

So anda rasa saya ada masa untuk curang dengan Shaklee ? 🤷🏻‍♀️

 

 

MENYESAL BAGAIKAN NAK TUMBUK DIRI SENDIRI !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge