KISAH SAYA BERSAMA SHAKLEE

Straight to the point, vivix dengan saya ni maybe testimoni TAK sama macam org lain, sebab shklee effect saya dgn vivix ni adalah membantu masalah sakit urat lepas bersalin! πŸ˜…

Siapa sini yg lepas bersalin tak penah sakit urat? Bagi yg makan tu pantang tengok saja apa ada depan mata elok la amik vivix.

apa pun, vivix bukan ubat. Bukan utk merawat. Tapi vivix ni makanan kesihatan. Topup apa yg kurang. Paling best bila sakit urat dah berkurang kita nak buat kerja rumah apa pun senang! Hati pun girang!😍😍😍😍😍

Vivix! Sapa tak amal, rugi besar! Mahal sikit ja untuk sihat tak apa. Kalau dah sakit kos lagi mahal!

 

Berminat untuk mencuba?. Hubungi pemilik testimoni ini:

Jun Hafiz

0125771905Β @ klik sajaΒ wasap.my/+60125771905

Sakit Urat Berkurang, Hati pun Senang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge