KONSISTEN AMALKAN SET SLIMMING SHAKLEE, BERAT BADAN BERJAYA TURUN SEBANYAK 15KG, Selamat Tinggal saiz XL πŸ€—

=====================

Assalamualaikum πŸ€—

Nama diberi Nor Nafiza bt Mohd Sepuan Gan. Nama glamer Cik Jaja πŸ˜‰… Baru berumur sweet 27 🀭…

Cik Jaja mula berkenalan dengan Shaklee pada tahun 2016. Mase ni kenal-kenal gitu je tak sepenuh hati lagi πŸ˜….. Awal tahun 2017, Cik Jaja mulai jatuh cinta sepenuh hati 😍. Cik Jaja mula consume *Set Basic Slimming* ( Alfalfa, Herblax, Lecithin) .
Cik Jaja jenis yang susah nak percaya dengan supplement kurus sebenarnya. Takut dengan side effects dan takut tak berkesan πŸ˜….

Tapi, keyakinan jadi sangat tinggi apabila mula baca tentang kajian-kajian yang Shaklee buat serta dapat tahu supplemen Shaklee ni natural based.. No chemical so dengan sendirinya takkan ade side effects πŸ’ͺ🏻…

Alfalfa dan herblax ni gabungan yang sangat bagus untuk buang toksin dalam badan. Bila dah takde halangan iaitu toksin-toksin ni nutrient lagi mudah diserap dalam badan kita πŸ’ͺ🏻..

Lecithin pula bantu bakar lemak dan Cik Jaja jadikan perisai dalam badan.. Perisai untuk lelemaks 🀭..

Selain set basic slimming, Cik Jaja turut makan Vitamin C dan Ostematrix. Dua-dua ni pon sangat best 🀩🀩🀩….

Pengambilan secara KONSISTEN kesemua vitamin ni Cik Jaja dah berjaya kurangkan berat sebanyak 15 KILO dan alhamdulillah kulit jadi makin ok πŸ’ͺ🏻☺☺…

Kesimpulannya, menyesal sangat lambat berkenalan dengan Shaklee ni 😭😭😭…
Tapi in shaa Allah,perancangan Dia yang terbaik 🀭πŸ’ͺ🏻…

Jom sihat bersama-sama Shaklee πŸ€—

SELAMAT TINGGAL SAIZ XL
Tagged on:         

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge