Asalamualaikum.

Hari ni saya nak cerita pula berpantang dengan shaklee..

Alhamdulillah..Masa saya melahirkan baby kat picu sebab tak cukup bulan..baby kena posa hari pertama n kedua baby .masuk hari ke tiga baru mula minum..

Alhamdulillah susu memang stok mencukupi..saya terpaksa perah untuk hantar kat baby di picu..seminggu juga baby kat picu. Alhamdulillah baby tak ada apa..

Setiap hari saya terpaksa buat stok yang cukup sebab baby akan minum 3 jam sekali..Dengan pengambilan set shaklee dan kerap megepam stok memang banyak.

Bila saya pam susu, saya tengok sangat berbeza warna..Susu yang saya ambil suplimen dia lebih pekat dibandingkan dengan susu tanpa suplimen..

Saya cuba berhenti seminggu tak ambil suplemen ,masa tu bila pum susu memang warna dia lain sangat..☺

Alhamdulillah sekarang baby dah 2 tahun dan saya terus bagi dia meal shake pula..

Saya cuma ambil vita lea b.comlex,vita c,esp,omega dan ostermatrix.Itu je yg saya ambil masa berpantang..

SET MENYUSU SHAKLEE membantu melengkapkan penyusuan 2 tahun

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge