Assalamualaikum w.b.t

Nama saya Syahedawati bt Khalid@ Inspektor Syaheda☺Mempunyai 3 orang anak berumur 6 thn, 5thn dan 3thn. Menetap di Pusat Latihan Polis Air Hitam, Jempol N9.

1st supplements shaklee yang saya ambil adalah Ostematrik kerana saya alahan laktosa.. tetapi hampir kesemua supplements shaklee saya dah cuba makan sebab dah ketagih dengan satu2 kesan supplements shaklee. *Setiap satunya memberi keajaiban yang berlainan.*

Sharing harini,
nak share- hampir 3 bulan syida batuk tak berhenti sampai ambik ujian mentox dan buat health screening (di KPJ Seremban)
Hasil screening organ dalam badan ok. Peparu, darah, platlet.. semua ok.. Baru sedar, selama beberapa bulan ni syida ambil vivix dan omega secara konsisten. Ya, krisis penyembuhan hati dan sistem imun badan baru nak function. Selama ni syida ada short breath dan resdung… Sekarang dah hilang. Masa healing crisis tu, kahak yang terlalu banyak..banyak sangat keluar.. tak pernah rasa sepuas ni sedut udara.. so tahan jugak lah healing tu.. dua kali MC dalam masa dua bulan.. tiga kali makan antibiotik x jalan..leher gatal- gatal sampai naik ruam-ruam.. tapi layankan saja sebab kita tak tahu penyakit apa yang tengah bersarang dan nak jadi kan.. kalau resdung mungkin ya, lendir dan kahak kan… tawakal pada Allah saja..alhamdulillah dah dua minggu sembuh…

So, disini..kesimpulannya..

Batuk adalah satu mekanisme pertahanan badan untuk mengeluarkan lendir, allergens, kuman atau bendasing daripada saluran pernafasan.

Berusahalah mencari penawar kepada sakit kita, insha allah dengan asbab Shaklee diberi kesembuhan pada kita..

#shakleeeffect

SHAKLEE Setiap satunya memberi keajaiban yang berlainan 😍

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge