Uniknya dengan Shaklee, anda boleh membekalkan tubuh anda dengan set suplemen yang sama bermula daripada merancang kehamilan, sedang hamil, bersalin, berpantang dan menyusu dengan Shaklee.

Set yang sama atau dengan tambahan beberapa item sahaja, boleh membantu menyokong anda sejak anda baru merancang menjadi ibu sehinggalah anda sudah pun menyusukan bayi. Saya ingin berkongsi kehebatan set Shaklee ini dengan anda semua, setelah saya merasai sendiri perbezaan sebelum menggunakan Shaklee dan selepas menggunakan Shaklee semasa anak keempat, kelima dan keenam 🙂

Ini dua Shaklee babies saya 🙂

Saya menggunakan Shaklee sepenuhnya sejak sebelum hamil sehingga menyusu

Apa produk untuk anda untuk fasa-fasa penting ini?

VITAMIN C semula jadi untuk kesihatan gigi, gusi, tulang, kolagen dan hampir kesemua elemen yang membentuk tubuh badan kita.

OMEGA GUARD Membekalkan spektrum luas tujuh asid lemak penting omega-3 bergred farmaseutikal dan dilengkapi dengan proses penyulingan proprietari molekul tiga peringkat.

VITALEA IRON memberikan 28 vitamin penting dan mineral utama untuk menyokong kesihatan dan kesejahteraan optimum.*

B-COMPLEX membekalkan kesemua lapan vitamin B yang seimbang untuk menguatkan tubuh anda, melengkapi jurang nutrisi vitamin B. Pengambilan asid folik yang mencukupi telah terbukti dapat mengurangkan risiko wanita daripada melahirkan bayi yang mengalami kecacatan otak atau saraf tunjang.

OSTEMATRIX diformulasi dengan kalsium, vitamin D, magnesium dan empat nutrien pembinatulang untuk membantu menjaga tulang dan gigi yang kuat dan sihat.

ESP  adalah makanan lazat yang kaya dengan kalsium and protein. Protein soya membantu mengurangkan kolesterol. (Nota: Jumlah protein soya yang disyorkan untuk memberikan kesan penurunan terhadap kolesterol darah adalah 25g sehari)

ALFALFA COMPLEX adalah tambahan untuk untuk ibu menyusu, kaya dengan nutrien dan mineral untuk menyokong kesihatan dan kesejahteraan ibu-ibu yang menyusukan anak.

Jika anda merancang untuk hamil, sedang hamil, bersalin, berpantang atau menyusu, boleh hubungi saya untuk saya kongsikan pengalaman melalui fasa-fasa mencabar ini dengan lebih mudah bersama Shaklee.

Jom klik >> Master Farihah Abu Kasim 019 2622200