Kisah saya dengan Si Tong Biru (ESP)

Assalamualaikum.
Sedikit taaruf. Nama seperti dalam Fb Latifah Mat Hussain. Kenal Shaklee sebab sendiri mencari suplemen terbaik masa mengandung dulu.

Banyak shaklee effect tapi nak cerita 1 saja dulu.

Sejak dari sekolah rendah, Mak mesti sediakan minyak panas . Memang dah get ready siap2 dalam beg, macam bekal makanan lah pulak.

Minyak panas tu khas untuk sakit perut waktu pepagi, kekadang tak kira waktu, sakit perut dia tu tiba2 sahaja. Nak kata salah makan bukan, tapi bila sapu minyak, kira okey sikit.

1 kelas bau minyak. Bila sakit perut, mula tak boleh fokus dalam kelas. Kalau makan pedas waktu pagi lagi bertambah sakit tu. Memang takot nak makan.

Kejadian sakit perut ni bukan setakat sekolah rendah, sambung sekolah menengah sampai lah zaman kampus.

Macam tu jugak, pasti minyak angin tu mak sediakan.🤗

Sampai lah lepas berkahwin dan bersalin anak sulong, ambil Set Menyusu Shaklee. Alhamdulillah, Miracle , Tiada lagi sakit perut pepagi tuuu. Dan paling best, perut rasa selesa sokmo.

Agaknya , asbab Esp si tong Biru tu, protein dalam esp ,baiki dinding usus barangkali. Dah tak rasa pedih sakit macam sebelum nie.

Alhamdulillah nikmat nie anugerah Allah bagi tak disangka. Bayangkan bertahun2 sakit perut, orang kata gastrik la kann.

Syukur sesangat Allah temukan Tong biru nie.
Banyak masalah dapat diselesaikan.🤗

Susu pun banyak dan pekat, baby kenyang lama dan tak meragam. Best Kulit ibu dan baby lembut jerrr ,gebu pulak tuuu.

Paling best ,dan syukur sangat2 berjaya menyusu anak sampai umur 2tahun lebih.

Rezeki tak terhingga dah tu Allah bagi. Si tong biru jugak bantu naik berat tulang saya. Dulu ringan macam lalang ditiup angin, sejak bercinta dengan tong biru tuu, badan rasa betul2 pijak dibumi yang nyata.

Walaupun badan tak la nampak gemuk berisi tapi berat naik.🤗 Tu best. Kalsium dalam Tong biru bantu mampatkan tulang .

Syukur

Alhamdulillah. Dah hampir 3tahun lebih sudah bersama Si tong biru ,kemana sahaja pergi pasti ada dia.😎
#shakleeeffect

Berminat untuk mencuba?
Boleh hubungi pemilik testimoni ini
Latifah Mat Hussin
011-3521 2769
atau klik saja http://wasapp.me/+601135212769

SYUKUR ANAK DAPAT MENYUSU SELAMA 2 TAHUN DAN TULANG SEMAKIN KUAT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge