TERJATUH CINTA TANPA SENGAJA😍
============================
Saya mula kenal #Shaklee pada tahun 2015. Waktu tu saya kerja sebagai guru sementara di Kulim. Ingat lagi, waktu tu petang. Tengah santai-santai dekat luar asrama dengan kawan sekerja. Sambil tangan scroll instagram.

Lepas tu kawan cakap, “cantik la kulit dia ni. Dah lama kak follow dia. Dia consume shaklee. Kak ingat nak try la beli Vitamin C. Nanti ada bajet nak try ESP pulak” (tak ingat nama apa ig tu). Pastu dalam hati teringin jugak nak try. Mana tau kan boleh dapat kulit mcm Fazura😂. Sbb time tu muka berminyak giler.

So, i pun try la search pasal #VitaminCShaklee. Tengok testimoni memang jatuh hati sangat dah. Pastu tetiba teringat ustaz sekolah dulu ustaz Redzuan dia punya isteri ada jual shaklee. So, i pun wasap dy. Tanya harga Vitamin C. Alhamdulillah lepas bajet😂😂😂. I order 2 botol. Satu untuk i. Satu lg utk kawan.

Selepas sebulan camtu, perasan kulit dah kurang berminyak. Kawan pun cakap dia nak repeat. Dan waktu tu jugak ustaz redzuan wasap tanya, nak join ahli shaklee tak? Kalau nak, nanti set masa jumpa dengan isteri dia kak Fazlina Samsuddin. So tiba masa jumpalah kami😁. Ingat lagi bulan Mei 2015. Lepas dengar penerangan kaklin a.k.a upline saya sekarang, terus bagi duit rm79.90 untuk daftar ahli. Dah macam kena pukau bila dengar kelebihan join shaklee😅

Mula tu join ahli shaklee sebab nak dapat harga murah ja. Tapi bila upline selalu update pasal kelebihan #bisnesShaklee. Bonus shaklee. Tanpa tersengaja terjoin buat bisnes. Mula2 malu nak post. jual dekat kawan-kawan terdekat ja. Bila dah mula dapat bonus dan tengok customer dapat effect positif, terus berani sebar dekat facebook dan instagram.

Pejam celik, pejam celik dah 3 tahun lebih join shaklee rupanya.
Bersyukur sangat sebab dapat jumpa #Shaklee.

#surijuniorpower
#CeritaShakleeSaya
#ShakleeEffect

 

 

 

TERJATUH CINTA TANPA SENGAJA😍

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge