JATUH CINTA PANDANG PERTAMA!

================

Sebelum jumpa vitaC sr ni kaksyah ada makan jenama **** ni. Tapi makan vitaC sr bagi shaklee effect cepat sangat. Sukaaa😘

Kaksyah ambik vitaC ni masa pantang haritu. Tapi before pantang kaksyah dah consume #vitaCsr

Masa dalam pantang tu makan vitaC setiap hari tak pernah skip. Pastu yang bestnya luka bersalin cepat je baik..

Yang datang melawat pon tegur muka dan badan tak macam orang dalam pantang. Kita yang dengar ni senyum kambing lerrr😅

Yeela #vitaCsr ni bagi kulit kita nampak berseri, tak kusam. Juga untuk antibodi kita. Dalam pantang ni sakit boleh datang bila bila ja. So kita kuatkan imum kita dulu.

Dann lepastu kaksyah terus jatuh cinta pandang pertama kepada shaklee. Tu yang jumpa maktok fana untuk join #projekbuatduitDAE

Happy moments kaksyah dengan cinta pandang pertama produk shaklee💕.

 

VITAMIN C CINTA PANDANG PERTAMA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge