Credit to Kak Norita 🙂

Ini cerita Kak N tentang ketabahan & kesabaran seorang customer memulihkan dirinya. Jauh dari merungut dan menyalahkan pihak lain, beliau sebaliknya sangat positif dan bersungguh-sungguh untuk kesihatan dirinya sendiri

_________________________

Saya mengenali seorang teman ini melalui dunia blog juga. Beliau meminta konsultasi mengenai penyakit yang beliau hadapi. Beliau mengidap resdung, maka kesannya wajahnya berjerawat dan mempunyai masalah kudis berair di kaki beliau. Banyak produk yang telah beliau cuba namun tidak berhasil.

Beliau mula mendapatkan produk Shaklee pada penghujung bulan Mei yang lalu. Beliau mula consume dengan sangat berhemah mula pada bulan Jun. Saya menyediakan beliau jadual pemakanan agar pengambilan supplement beliau teratur dan dapat melihat kesan mengikut hari yang saya nyatakan.Beliau mula mengambil ACE, ESP, zinc, herb lax, ostematrix, alfalfa dan vitalea.

Setelah sebulan beliau mula merasa berpuashati… walaupun pada dasarnya kulit badan kita memerlukan 90 hari untuk benar2 recover tetapi tubuh beliau mula menunjukan kesan yang sangat positif.

Lumrah manusia biasa, andai bagus jika dapat cepat recover dari sakit yang dihidapi. Maka saya mengesyorkan beliau mengambil nutriferon. Mengapa sedemikian? Ini kerana nutriferon adalah berfungsi sebagai penggalak kepada sistem imun tubuh @ immune booster. Setelah beliau mengambil 3 sachet nutriferon, kudis kakinya yang berair terus kering dengan sangat cepat. Beliau sangat gembira dan menelefon saya semalam untuk memaklumkan perkara ini.

Buat temanku ini, seandainya dirimu membaca kisah ini, apa yang mampu ku lafazkan terima kasih atas kepercayaan yang dikau berikan pada kami ( ibu dan abah Addinnasa) serta terima kasih atas kesabaranmu untuk melalui proses pemulihan. Alhamdulillah syukur pada Allah.

Ya Allah bersyukurku padaMu kerana dengan izinMu temanku ini telah sembuh dan mudah2an dapat menunaikan amanahMu dengan lebih berkat dan sejahtera.

_____________________________________

Sesungguhnya kejayaan selepas usaha yang bersungguh-sungguh amatlah manis. Kebaikan dikongsi bersama. Kepada anda yang mempunyai masalah dengan sistem imun, boleh mencuba Nutriferon ini. Siapa yang perlukannya?

individu yang rendah sistem imun.
individu yang mendapati pengambilan vitamin C (dos lebih) tidak memberi kesan ke atas penyakit yang dihidapi.
individu yang apabila sakit (demam), demamnya melarat melebihi seminggu.
ibu menyusu, namun mendapati anaknya masih kerap demam, dan demam berpanjangan.
Bagi yang sihat,mengambil Nutriferon 1-3 sachet seminggu boleh membantu mengekalkan kesihatan sistem imun kita. Mencegah lebih baik dari merawat bukan?

~~***~~
*This statement have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This product are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Segala testimoni atau penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman web saya ini bukan bertujuan utk merawat,mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit/ masalah kesihatan. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan yg berkaitan

Testimoni Nutriferon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge